3 dívčí účesy se třemi zaplétanými copy

Dívky si rády zaplétají copy navzájem i rády je nosí. No i ony chtějí občas zkusit něco nového a zároveň je jako rodiče můžeme naučit, že změna je život. V tomto článku se proto dočtete o dívčích účesech, které se skládají ze tří zaplétaných copů. A abychom zůstali u té magické trojce, ukážeme vám tři různé dívčí účesy obsahující tři zaplétané copy.

1. Tři zaplétané copy postupně zapletené do jednoho

tři zaplétané copy

Tento typ účesu připomíná některý ze středověkých účesů. Možná se v dnešní době už nehodí ženám, ale děvčata si ho jistě oblíbí. Je třeba mít delší vlasy, aby po zapletení sahaly do středu hlavy a o něco víc.

  • Rozdělte vlasy na levou a pravou polovinu a následně obě na další poloviny – horní a spodní. Vzniknou vám tak čtyři části. Obě vrchní části rozdělte na tři menší. Na základě hustoty vlasů se rozhodněte pro jejich velikost tak, aby byly přibližně stejné. Spojte je gumičkou nebo klipy aby se vám nepletli do cesty.
  • Zapleťte všech šest částí do copů směrem dolů k ramenům (ne dozadu). Začněte spodními a postupujte nahoru.
  • Vrchní copy přesuňte dozadu a pevně spojte gumičkou. Měly by volně viset s menším obloukem. Pak rozpleťte zbytek za touto gumkou.
  • Totéž udělejte se středními zaplétanými copy a vzadu je spojte gumičkou spolu s rozpuštěným vrchním ohonem. Zbytek rozpleťte.
  • Postup opakujte i s posledními copy.

Účes obměníte stužkou nebo mašlí, případně přidáním dalších copů. Celý postup si také můžete prohlédnout na videu:

Zdroj: cutegirlshairstyles.com

2. Tři boční zaplétané copy v jednom ohonu

dívčí culíky

Postup pro vytvoření tohoto účesu je velmi jednoduchý:

  • Rozdělte vlasy na dvě části. Jednu z nich pak rozdělte na tři části.
  • Z každé třetiny vytvořte zaplétaný cop směrem dozadu. Začněte zaplétat odspodu a dbejte na to, aby copy začínaly postupně – vrchní musí být nejvyšší, spodní zas nejnižší.
  • Ze zbytku vlasů vytvořte nízký cop a spojte se zaplétanými copy. Sepněte gumičkou nebo nějakou ozdobou. Hotovo.

(Fotopostup si můžete prohlédnout na blogu Shedoeshair.)

Zdroj: Shedoeshair blog

3. Dva francouzské copy a jeden obyčejný

tři zaplétané copy

Tento účes je složen s dvou francouzských účesech a jednoho obyčejného. Rozdělte vlasy na dvě poloviny a uchyťte je, aby se vám nepletli. Dolů u krku oddělte z obou částí několik spodních pramenů a upleťte z nich cop. Následně z každé části, levé i pravé, upleťte dva francouzské copy. Podrobnější návod jak na to jsme popsali v článku francouzské copy. Účes můžete ukončit již nyní, ale ještě se dá tyto tři copy zaplést spolu do jediného. Nechte vaše dítě rozhodnout.

Zdroj: Jardindejoy blog

Příspěvek byl publikován v rubrice Dívčí účesy a jeho autorem je michalman. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *