Jednoduché účesy podľa celebrít

Poznáte to, keď potrebujete na chvíľu von a nemáte čas vlasy zdĺhavo upravovať? Pre tieto chvíle existujú účesy, ktoré vyžadujú minimum úsilia. Zvládne ich každá žena, sú praktické, pohodlné a hodia sa na nosenie doma i na verejnosti. Pozrite sa, aké jednoduché účesy nosia celebrity.

Jednoduché účesy - copy.

Jednoduché účesy podľa celebrít. Vyskúšajte ich tiež. © Getty Images. Zdroj: www.refinery29.com

Jednoduché účesy s vrkočmi

Zapliesť si vlasy do dvoch vrkočov nie je nijako zložitá záležitosť. Vrkoče navyše pôsobia hravo a mladistvo. Ženy, ktoré majú vlasy stredných dĺžok, sa môžu navyše vyhnúť otravným pramienkom padajúcim do tváre. Ak vám niektoré menšie pramienky vlasov napriek tomu pripadajú otravné, spleťte ich tiež do miniatúrnych vrkôčikov. Tento štýl preslávila Alexa Chung. Nemáte dosť praxe s vrkočmi? Nevadí! Skúste dva obyčajné nízko posadené copy ako Suki Waterhouse, preukážu vám rovnakú službu ako vrkoče za minimum času.

Alexa Chung.

Roztomilé vrkoče sú praktické a slušivé. To vie aj Alexa Chung. © Getty Images. Zdroj: www.harpersbazaar.com

K ďalšiemu jednoduchému účesu s vrkočmi, ktorý sa dá rovnako dobre nosiť doma i na plese, je potrebná trocha zručnosti. Ničoho sa ale neobávajte, zapliesť vrkoče je skutočne jednoduché, ak získate trochu cviku. Ide sa o updo drdol, ktorý je veľmi ležérny a originálny. Ak vám idú vrkoče pekne od ruky, skúste tiež updo s francúzskymi vrkočmi po bokoch á la Olivia Palermo.

Olivia Palermo.

Pre zručnejšie ženy updo účes s francúzskými vrkočmi po bokoch v štýle Olivie Palermo. © Getty Images. Zdroj: www.harpersbazaar.com

Hravé drdoly

Keď nie je čas ani nálada na upravené a uhladené drdoly, perfektne sa hodí top knot. Nie je nič jednoduchšie než vyčesať vlasy hore a zamotať ich do uzlíka. Vôbec nevadí, že niektoré kratšie pramienky vypadnú. Inšpirujte sa napríklad Jessicou Hart.

Jessica Hart.

Top knot v prevedení Jessicy Hart. © Stylebistro. Zdroj: www.stylebistro.com

Vlasy môžete do veselého drdolu zmotať naozaj rôznymi spôsobmi a napríklad po vzore Gwen Stefani nechať končeky vlasov veselo trčať hore. Záleží na vašej šikovnosti a kreativite.

Gwen Stefani.

Veselý drdol podľa Gwen Stefani. © Getty Images. Zdroj: www.harpersbazaar.com

Vlasy sčesané dozadu

Pre ženy s krátkymi aj dlhými vlasmi, nie je nič jednoduchšie ako sčesanie ich hrivy dozadu. Vlasy potom neprekážajú v tvári a môžu dokonca vyzerať veľmi elegantne. Stačí pre ich zafixovanie a prípadný módny mokrý look použiť trochu vosku alebo gélu na vlasy a účes je hotový. Skúste to ako Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez.

Vlasy jednoducho sčesané dozadu pristanú nielen Jennifer Lopez. © Stylebistro. Zdroj: www.stylebistro.com

Pol na pol

Toto sú jednoduché účesy vhodné najmä pre dlhovlásky ako Bella Thorne alebo Ashley Olsen. Nie je predsa nutné vždy všetky vlasy stiahnuť do copu alebo drdolu alebo ich naopak nechať úplne rozpustené. Keď chcete mať vlasy stiahnuté, ale napriek tomu sa pochváliť ich dĺžkou, uvoľnite niektoré pramienky a iné nechajte zopnuté, vytvoríte tým nežne elegantný účes.

Bella Thorne.

Jednoduchý účes podľa Belly Thorne. © Stylebistro. Zdroj: www.fashionisers.com

Ashley Olsen.

Predné vlasy jednoducho stiahnuté dozadu a zadné ponechané rozpustené – ideálne pre dlhovlásky ako Ashley Olsen. © Getty Images. Zdroj: www.harpersbazaar.com

Rozstrapatený objem

Keď sa ráno prebudíte a máte naponáhlo, môžete napriek tomu svojím účesom zažiariť ako Jennifer Aniston. Pre tento účes ani nemusíte svoje vlasy nijako kefovať, stačí ich len prečesať prstami a trochu uhladiť, aby nevyzerali ako hniezdo. Ak sa vám vlasy rýchlo mastia a nestíhate si ich ráno umyť, použite suchý šampón.

Jennifer Aniston.

Rozstrapatený objem podľa Jennifer Aniston má šmrnc. © Getty Images. Zdroj: www.harpersbazaar.com

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *